Brand en roetreiniging

Z

Specialist in industriële reiniging

24/7 service

Gunstige tarieven

Schakel Basiq Group in voor brand en roetreiniging. Dan weet u zeker dat uw pand er weer fris uitziet, zonder zwarte roetplekken. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen; we weten hoe belangrijk het is om na een brand alles weer snel op orde te hebben. U kunt rekenen op onze flexibiliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid, en daarnaast op onze gunstige tarieven.

Brand en roetreiniging door Basiq Group

Calamiteiten doen zich altijd onverwacht voor en gaan vaak gepaard met emoties. Daarom komt Basiq Group direct in actie; onze dienstverlening is erop ingesteld om 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar te staan, voor bijvoorbeeld brand en roetreiniging. Onze vakkundige en ervaren medewerkers zijn dan zo snel mogelijk ter plaatse om de boel te inventariseren en het werk te coördineren. We voorkomen eventuele risico’s op het gebied van verder verlies of instorting door met de eerste noodhulp te starten. Daarna beginnen we met het reinigen en re-conditioneren van het pand.

Wij staan voor u klaar

Na calamiteiten moet de schade snel opgenomen en opgeruimd en gereinigd worden. Daarvoor schakelt u Basiq Group in. Of het nu gaat om brand en roetreiniging, stormschade, explosie, inbraak of stormschade; wij staan voor u klaar. Daarna kunt u ons ook inschakelen voor vastgoedbeheer en zorgen we ervoor dat uw pand goed onderhouden wordt. Meer weten? Of hulp nodig na een calamiteit? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 076 532 4712. 

Neem contact op

Basiq Group

Hoeksteen 16
4815 PR Breda
T: +31(0)76 532 4712
E: info@basiq-cleaning.nl

Wilt u een afspraak maken voor een gratis reinigingsadvies of heeft u een vraag?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.