Coating

Vloeren die worden afgewerkt met coatings worden feitelijk voorzien van een kunststof laag. Voor welke coating wordt gekozen hangt af van verschillende factoren. Sommige coatings passen beter bij de decoratieve wensen van de klant, andere passen weer beter bij de fysieke omstandigheden en de benodigde functionaliteit. Basiq Group kent de eigenschappen van de verschillende gangbare coatings. Een goed advies leidt naar de beste coating in uw situatie.

Epoxy

Coatings zijn doorgaans opgebouwd uit twee componenten. Epoxy coatings zijn samengesteld uit oplosmiddelvrije gekleurde epoxy harssystemen en hoogwaardige kwartsvulstoffen. Bij de epoxy coating kan gekozen worden uit een gladde en grove (korrelige) variant. Om de gewenste uitstraling van de coating te bereiken kan de klant kiezen uit vlokmateriaal in legio kleurstellingen. Coatings op basis van epoxy zijn zwaar belastbaar, naadloos en waterdicht. Deze coatings brengen we in alle marktsegmenten aan.

Veel mogelijkheden

Met de hedendaagse vloer coatings op basis van twee componenten zijn fraaie vloeren te creëren. Vloer coatings zijn veelgevraagd door bedrijven, in magazijnen, werkplaatsen, garages en showrooms en tegenwoordig ook in de woonomgeving. Door de naadloze en frisse uitstraling, de onderhoudsvriendelijkheid, de hygiëne en veiligheid zijn vloer coatings uitermate geschikt voor vele toepassingen.

 

Heeft u interesse in onze coatingsdiensten of wilt u meer informatie?  Neem contact op

Neem contact op

Basiq Group

Hoeksteen 16
4815 PR Breda
T: +31(0)76 532 4712
E: info@basiq-cleaning.nl

Wilt u een afspraak maken voor een gratis reinigingsadvies of heeft u een vraag?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.