Gevelreiniging Breda

Z

Specialist in industriële reiniging

24/7 service

Gunstige tarieven

Voor gevelreiniging in de omgeving van Breda schakelt u natuurlijk Basiq Group in. Wij zijn namelijk dé specialist in industriële reiniging en hebben sinds 2008 al voor veel klanten schoonmaakwerkzaamheden verricht. Dit is te danken aan onze persoonlijke aanpak en deskundige, betrouwbare en flexibele vakmensen. Ervaar het zelf en neem direct contact met ons op!

Basiq Group: voor gevelreiniging in de omgeving van Breda

Bent u op zoek naar de juiste partij voor gevelreiniging in de omgeving van Breda? Neem dan contact op met Basiq Group. Wij zijn gevestigd in Breda, maar u kunt natuurlijk ook vanuit Tilburg, Den Bosch, Eindhoven of elke andere stad in Nederland contact met ons opnemen; wij zijn werkzaam in heel Nederland en België.

Gevelreiniging is noodzakelijk

Gevelreiniging is niet alleen noodzakelijk voor de uitstraling van uw pand in de omgeving van Breda, maar ook voor het behoud ervan. Het zorgt ervoor dat vuil zich minder goed hecht en dat vocht minder snel binnendringt. Vocht in uw gevel kan namelijk veel schade veroorzaken. Om te voorkomen dat vocht binnendringt in uw gevel, kunnen wij uw gevel ook impregneren. Dan wordt er een waterafstotende laag aangebracht dat vocht buiten houdt.

Neem contact op via het formulier of bel

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 076 532 4712, of vul het online contactformulier in.

Neem contact op

Basiq Group

Hoeksteen 16
4815 PR Breda
T: +31(0)76 532 4712
E: info@basiq-cleaning.nl

Wilt u een afspraak maken voor een gratis reinigingsadvies of heeft u een vraag?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.