Graffiti verwijderen Breda

Z

Specialist in industriële reiniging

24/7 service

Gunstige tarieven

Heeft u graffiti op uw gevel of ander deel van uw pand, dan laat u dit verwijderen door Basiq Group uit Breda. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om graffiti te verwijderen; zo ziet uw pand er weer goed uit. Wij leveren altijd een persoonlijke, flexibele, deskundige en betrouwbare service en rekenen eerlijke en gunstige tarieven. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het laten verwijderen van graffiti!

Graffiti laten verwijderen door Basiq Group in Breda

U kunt Basiq Group inschakelen voor het verwijderen van graffiti in Breda, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of elke andere stad in Nederland en België. Zijn er kwetsende uitingen op uw muur of hekwerk beklad? Dan neemt u contact op met onze 24/7 service en wordt de graffiti zo snel mogelijk verwijderd. Het ligt volledig aan de ondergrond op welke manier we de graffiti bij u in Breda kunnen verwijderen. Daarom doen we daar eerst onderzoek naar, om te bepalen welk middel we het best kunnen gebruiken.

Milieuvriendelijke middelen

Bij het verwijderen van graffiti bij u in Breda maken we altijd gebruik van milieuvriendelijke middelen. Wij vinden dat erg belangrijk; daarom zijn onze producten grotendeels biologisch afbreekbaar. Deze middelen gebruiken we bijvoorbeeld ook bij gevelreiniging en andere schoonmaakwerkzaamheden. Wilt u graffiti van uw pand in Breda en omgeving laten verwijderen? Bel dan naar 076 532 4712.

Neem contact op

Basiq Group

Hoeksteen 16
4815 PR Breda
T: +31(0)76 532 4712
E: info@basiq-cleaning.nl

Wilt u een afspraak maken voor een gratis reinigingsadvies of heeft u een vraag?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.