Basiq Group I Specialist in industriële reiniging

Basiq Group is een jong en flexibel reinigingsbedrijf gevestigd in Breda en Udenhout.
Wij bieden bedrijven en instellingen een totaalpakket aan reinigingsdiensten. Van gevelreiniging en impregnering tot aan schoonmaakdiensten bij calamiteiten.

Flexibel inzetbaar

Ons gemotiveerde team van reinigingsprofessionals staat 24/7 voor u klaar om al uw reinigingswerkzaamheden uit te voeren. Wij leveren veel schoonmaakdiensten in de directe omgeving van Tilburg, Den Bosch, Breda en Eindhoven maar ook in de rest van Nederland. Gezien onze ligging zijn wij ook werkzaam in België.

Persoonlijke kijk op schoonmaak

Basiq Group is gestart in 2008 en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt.
Dit hebben wij te danken aan het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld. De basis hiervoor wordt gevormd door onze flexibele en persoonlijke aanpak. Iedere nieuwe opdracht begint met een grondige inventarisatie van de locatie en de wensen en eisen van de klant. Dit werken wij uit in een heldere offerte en een schoonmaakplan. Voor elke situatie vinden wij een passende oplossing!

Deskundig & betrouwbaar

Onze medewerkers zijn het kloppende hart van de onderneming en worden daarom met zorg
geselecteerd. Zij zijn deskundig, hebben oog voor detail, prettig in de omgang en betrouwbaar. Wij investeren voortdurend in de opleiding en training van onze mensen om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.

Milieubewuste aanpak

Bij het uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden vinden wij het van groot belang dat we het milieu zo min mogelijk belasten. Daarom voldoen wij aan de strengste milieu eisen. Gedurende de gehele uitvoering van onze werkzaamheden gebruiken wij daarom producten die voor het grootste deel biologisch afbreekbaar zijn.

Gunstige Tarieven

Kwaliteit maar dan wel voor een scherpe prijs. Dat is het motto van Basiq Group. Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij al onze reinigingsdiensten tegen zeer gunstige tarieven aanbieden.  Dit alles maakt Basiq Group tot uw specialist in industriële reiniging!

Meer informatie of een gratis en geheel vrijblijvend schoonmaakadvies?  Neem contact met ons op.

Neem contact op

Basiq Group

Hoeksteen 16
4815 PR Breda
T: +31(0)76 532 4712
E: info@basiq-cleaning.nl

Wilt u een afspraak maken voor een gratis reinigingsadvies of heeft u een vraag?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.