Silo onderhoud

Z

Specialist in industriële reiniging

24/7 service

Gunstige tarieven

Schakel Basiq Group in voor periodiek silo onderhoud. Het is belangrijk om uw silo goed te onderhouden, zo gaat deze langer mee en kan er veilig gewerkt worden. U kunt bij ons altijd rekenen op een flexibele en persoonlijke service; wij inventariseren altijd de situatie alvorens we een offerte en schoonmaakplan opstellen. Op deze manier kunnen we het gewenste eindresultaat behalen.

Professioneel silo onderhoud door Basiq Group

U kunt ons inschakelen voor verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Zo kunt u ons ook inschakelen voor silo onderhoud. Onze deskundige en gespecialiseerde medewerkers weten precies waarmee ze rekening moeten houden als het gaat om silo onderhoud. We kunnen uw silo’s periodiek onderhouden, waardoor u uiteindelijk kosten zult besparen. Bij ons betaalt u sowieso nooit teveel, want wij rekenen altijd eerlijke en erg gunstige tarieven.

Specialist in industriële reiniging

Basiq Group is dé specialist in industriële reiniging, en kunt u dus voor veel meer inschakelen dan alleen voor het onderhoud van uw silo. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in gevelreiniging en graffitiverwijdering. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 532 4712. We bespreken graag de vele mogelijkheden met u en gaan geen uitdaging uit de weg.

Neem contact op

Basiq Group

Hoeksteen 16
4815 PR Breda
T: +31(0)76 532 4712
E: info@basiq-cleaning.nl

Wilt u een afspraak maken voor een gratis reinigingsadvies of heeft u een vraag?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.